Skip to main content

Po týdnu příprav od přivezení si našeho obytňáku z Prahy do Brna, nakupování příslušenství a výbavy tak, aby naši budoucí zákazníci měli na cestách ten nejlepší komfort, jsme konečně mohli jet na testovací víkend a kam jinam než do našeho oblíbeného bikeparku Kálnica na Slovensku.


Nakoupili jsme pro naši půjčovnu obytňáku čtyři křesílka ,stůl ,vše kvalitní značka Berger, kompletní kuchyňskou výbavu pro 6 osob, hrnce ,otvíráky,sklenice na víno (z melaminu,jak jinak) ..no prostě vše co by zákazníci půjčovny měli mít na svých cestách na dovolenou.

V pátek odpoledne jsme naložili naše bajky do velmi prostorné garáže,(máme i držáka na 4kola na zádi ,když by byla garáž plná) a vyrazili jsme v počtu tří chlapů. Na konci Brna jsme si dali hned přestávku, když Zvon zjistil, že nechal doma doklady, ale jeho hodná žena nám je přes celé Brno v páteční odpolední špičce ráda dovezla 🙂

Cestu tam jsem řídil já, Ducatto jede velmi příjemně a ani v Buchlovákách se „nezadýchalo“. Do Kálnice jsme přijeli před setměním a na oslavu prvního výjezdu jsme rozdělali pivko a padl i nějakej panák na pokřtění našeho nového přírůstku do půjčovny. I když nám majitel bikeparku nabídl připojení se na „šalinu“, s díky jsme odmítli, protože jsme přece na testovačce 🙂

Takže večer se zatopilo, svítílo se jak na vánoce u stromku,sprcha se otestovala a v našich očích se objevili jiskry štěstí a spokojenosti !!! Největší nadšení bylo, ale asi z toho, že jsme nechali udělat otočné sedadlo spolujezdce a tak večerní idylka dva u stolu a jeden jak pán v křesle byla perfektní!

Ráno když vysvitlo slunce přijeli další kamarádi a my vyrazili bajkovat, vždy po pár sjezdech jsme se zašli občerstvit a pak jsme uvařili náš první oběd v naší kuchyňce a naše nadšení nebralo konce.

Naprostá pohoda, svoboda a nezávislost nás dostala. Mezitím se díky přimontovanému 140-ti wattovému soláru baterka dobila do fullu a byla připravená na večer.

Otestovali jsme i stabilizační nožky, takže auto se ani nehne. Večer jsme ještě opekli špekáčky s klukama z vedlejšího obytňáku, poklábosili a zalehli jsme dřív, abychom ještě ráno pojezdili v bikeparku.

V neděli po obědě jsme se sbalili, celá procedura balení a připravení na cestu zabere cca 1 – 1,5 hodiny v klidu bez nějakého stresu, kam taky spěchat, když si užíváte, že?

Cestu zpět řídil Zvon, ale jak probíhala Vám neřeknu, protože jsem usnul a vzbudil se až před Brnem. Suma sumárum jsme byli naprosto nadšení, nejen z bikeparku, ale zejména z našeho Kondora.

Myslím si, že naše půjčovna může nabídnout velmi komfortní vůz až pro 6 osob s velkou výbavou nejen vozu, ale i příslušenství, které samozřejmě půjčujeme automaticky zdarma!

Už teď se těšíme na další trip. A samozřejmě nesmí chybět pár fotek 🙂

Leave a Reply

Close Menu